7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Okul Aile birliği Sözünü tut

Okulların açılması ile birlikde ÖZalpÇok Programlı Lisesi Aile birliğ başkanlığı ilk iş öğrenciyi teşvik etmek amacıyla yıl sonu okul birincisi olan öğrenciye bir bilgisayar verceklerin söz verdi. Okulların tatil olması ile birlikde Özalplı iş adamlarının ve okul aile birliği tarafıntan yardı yapılarak okul aile birliği başkanı izzet alan ve yönetiminin çabalrı ile 450 dolara bilgisayar alındı.
dereceye giren öğrencilere ödül töreni özalp halk eğitim ve akşam sanat okulu nda yapılan törenle verilkdi törene özalp kaymakamı ömer özcan ve milli eğitim müdürü Hüsamettin Nak ve özalpÇPL’si öğretmen ve öğrencilerini katılımı ile başladı .
dereceye giren öğrenciler 1ciliği alan Ayşe Özer ve 2çiliği alan Ömer yıldırım çakar oldu ödülleri özalp kaymakamı tarafından verildi. öte taraftan özalp kaymamakı Ömer özcan ÖSS ’yi kazanan ve iki yıllık kazanan öğrenciye 150 milyon 4 yıllık kazanan öğrenciye 300 milyon 6 yıllık kazanan öğrenciyede 450 milyon lira para ödülü verileceğini açıkladı. ödüller ÖSS sonuçlarınınaçıklanmasından bir hafta sonra verileceğinide bildirdi.Törende bir konuşma yapan Aşye Özer "bu başarı sadece benim değil beni hazırlayan Öğretmenlerimindirne ekersen onu biçersin dedi.
Nihat Özbay ( KENTHABER/VAN )
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2004 Perşembe 11:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?