5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Okul bitti geziler başladı

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mavi Köprü Projesi kapsamında bir gurup öğrenci için yurdun çeşitli yerlerindeki tarihi ve turistik yerlere yönelik bir gezi düzenlendi.
Okulların tatil olmasının ardından bir gurup öğrenciyi, öğretmen ve polislerden oluşan 7 kişilik bir ekiple geziye çıktılar. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan öğrenciler önce ilçenin caddeleri ve mahallelerinde bir veda turu attılar. Daha sonra hatıra fotoğraf çektiren öğrenciler, velileri ve polisler tarafından uğurlandılar.


Geziyle ilgili bir açıklama yapan İlçe Emniyet Müdür Vekili Lütfü Soyarslan; "Bir gurup öğrencimize yurt turu yaptırarak, sadece kitaplarda ve televizyonlarda gördükleri yerleri bir de canlı bir şekilde gezerek görmelerini sağlamak istedik. Çocuklarımız Çanakkale ve Anıtkabir olmak üzere değişik yerleri gezip görecekler. Bizlere çocuklarını emanet eden velilerimize ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Umarız ki bu gezi bu öğrencilerimize güzel bir anı olarak kalacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 12:06:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?