6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Okula 260 kitap bağışı

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 260 KİTAP BAĞIŞI

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 'Kardeş Kurum-Okul' kampanyası kapsamında, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'na 260 adet kitap bağışladı.

Van Valiliğinin başlatmış 'Kardeş Okul-Kurum' kampanyası meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik ve Spor il Müdürü Ahmet Sancar ile Şube Müdürü Yalçın Özdemir Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek kitapları okul yönetimine teslim etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor il Müdürü Ahmet Sancar, amaçlarının kentteki eğitime katkı sunmak olduğunu söyledi. Sancar, bu kapsamda ders kitabı, test kitapçıkları, soru bankaları ve yardımcı kitaplardan oluşan paketleri okula bağışlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Okul Müdürü Mehmet Emin Güleryüz ise kurumun okullarına bağışladığı kitapların, eğitimlerine fevkalade yardımcı olacağını söyledi. Kendilerine teşekkür eden Güleryüz, yardımların artarak sürmesi dileğinde bulundu.

Okul idaresi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar ile Şube Müdürü Yalçın Özdemir daha sonra okuldan ayrıldı.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 260 KİTAP BAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 13:08:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 16:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?