3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Okula emeği geçenlere plaket

Van'da Salih Yıldız İlköğretim Okulu yöneticileri tarafından düzenlenen törenle okula emeği geçenlere plaket verildi. 

İpekyolu Caddesi üzerindeki polis lojmanları içerisinde bulunan ve Yalçın Yıldız tarafından yaptırılarak babasının adını taşıyan Salih Yıldız İlköğretimi Okulu yönetimi, okula emeği geçenleri unutmadı. Okulu yaptıran Yalçın Yıldız ve okula emeği geçen Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ile Milli Eğitim Müdür Vekili Ali İhsan Sayılır, okul müdürü ve yöneticileri tarafından karşılandı. Misafirler okulu dolaşarak sınıflara girip öğrencilerle tek tek sohbet ettikten sonra törenin yapılacağı öğretmenler odasına geçildi. Törende bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, buraya güzel bir olay için toplandıklarını söyledi. 

Kesmez, okulun ilk açıldığı zamanlarda çok eksiklerinin bulunduğunu, bu sıkıntıların kısa sürede aşıldığını ifade eden Kesmez, "Son durumu ben de ilk defa gördüm çok güzel oldu. Bunun için başta okulu yapan ve yaptıktan sonrada yardımlarını esirgemeyen Yalçın Yıldız'a teşekkür ediyorum. Biz burada en iyisini yapmamız lazım. En iyisini yapmak çin de öncelikle modern bir okul ve modern imkanlara sahip olmak lazım. Bunu da öğrenci, öğretmen ve veli üçgeninde saç ayağına oturtursak hizmetleri daha da yükselteceğiz" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından okulu yaptıran Yalçın Yıldız'a plaketi, Milli Eğitim Müdür Vekili Ali İhsan Sayılır tarafından verildi. Okula emeği geçen Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ile Milli Eğitim Müdür Vekili Ali İhsan Sayılır'ın plaketleri ise okul yöneticileri tarafından verildi. Plaket törenin ardından Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan kokteyle geçildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 12:24:39
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 14:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?