4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Okula molotoflu saldırı

Van’ın Şerefiye Mahallesi’nde bulunan Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi’ne, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler molotof kokteyli attı.

Alınan bilgilere göre, dün gece saat 22:00 sıralarında Şerefiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi’ne gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, okul bekçisinin bulunmadığı bir sırada bina giriş kapısından içeriye molotof kokteyli attı. Çirkin saldırı sonucu kapının camları kırılırken, molotof kokteyli demir korkuluklarından dolayı içeriye düşmeyip dışarıda yandı ve daha sonra da söndü.

Okulun önünde bulunan karayolu trafik levhalarına, PKK/KONGRA-GEL’in sözde lideri terörist başı Abdullah Öcalan’ın afişlerini de yapıştıran kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, olay yeri inceleme ekipleri de molotof kokteylinin parçalarını toplayarak, incelemek üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Polis ekiplerinin, okul bekçisinin de ifadesine başvuracağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2005 Cumartesi 11:21:18
Güncelleme :23 Nisan 2005 Cumartesi 11:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?