5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Okula veda tatile merhaba

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Köprü Projesi kapsamında 'Okula Veda Tatile Merhaba' etkinliği düzenlendi.


İlçe Stadyumu'nda, İlçe Emniyet Müdür Vekili Lütfü Soyarslan, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımlarıyla düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, sergiledikleri skeçler, halat çekme, müzikli dans oyunları, yumurta yarışması, yoğurt yeme yarışması ve sandalye kapmaca oyunları ile göz doldurdular. Birinci sınıf öğrencilerinin Efeler isimli halk oyunları gösterisi veliler tarafından ilgiyle izlendi ve coşkulu bir şekilde alkışlandı.


Gece saat 21.00'de düzenlenen havai fişek gösterisi ile sona eren etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Emniyet Müdür Vekili Lütfü Soyarslan; "Yorucu bir eğitim maratonundan geçen öğrencilerimizi bir nebze eğlendirdiysek ne mutlu bize. Güzel bir ortamda birlik ve beraberlik içerisinde düzenlediğimiz bu etkinlik öğrencilerin sürekli hatırlayacağı güzel bir anı olacaktır. Etkinliğimizde bizlerle birlikte olan okul müdürü, öğretmenleri, öğrenciler ve velileri ile birlikte tüm vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı polis camiası adına teşekkür ediyoruz" dedi

iha
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 13:24:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?