7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Okuldan teşekkür plaketi

İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KARDEŞ KURUM BAŞKANINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Van Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri, 'Kardeş Okul-Kurum Kampanyası' kapsamında kendilerine yardımlarda bulunan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan'ı ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da yapılan halkoyunları yarışmasında Türkiye birincisi olan Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri, Van'a döndü. Dönüşlerinin ardından Vakıfbank İlköğretim Okulu Müdürü Adnan Özer ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçilen Faruk Alparslan'ı ziyaret eden öğrenciler, yardımlarından dolayı kendisine teşekkür etti. Kazandıkları kupayı Başkan Alpaslan'a sunan öğrenciler, ayrıca kendisine bir de plaket takdim ettiler.

Alınan başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faruk Alpaslan, öğrencilerle gurur duyduklarını anlattı. Verilmesi gereken desteğin yetersiz olduğunu anlatan Alpaslan, "Aslında yapmamız gerekenin çok azını yaptık. Bu güzel öğrencilerimiz çok daha fazlasını hak ediyorlar. İnşallah önümüzdeki sene yeni başarılara imza atarlar" dedi.

İLKÖĞRETİM OKULUNDAN KARDEŞ KURUM BAŞKANINA TEŞEKKÜR PLAKETİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 15:52:04
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 18:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?