7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Okullara 10 ton boya dağıtıldı

OKULLARA 10 TON BOYA DAĞITILDI

Marshall Boya Firması tarafından okullara dağıtılmak üzere Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 10 ton 600 kilogram boya hibe edildi.

Marshall Bölge Sorumlusu Cem Şahar'ın çabalarıyla Van'daki okullara boya yardımı yapıldı. Boyalar İsmail Hakkı Tonguç İlköğretim Okulu'nda dağıtılmaya başlanırken, burada bir açıklama yapan Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Altun, sadece bu yıl içersinde 73 proje uyguladıklarını ve 183 okulun onarımını yaptıklarını söyledi. Altun, "Yeni yaptığımız bir okul bile 1-2 sene sonra boya ve onarıma ihtiyaç duyuyor. Her yıl okullarımızın onarımları için ciddi rakamlar harcıyoruz. Bugün buradaki organizasyon az da olsa yükümüzü hafifletmiştir. Buradaki boyalar Van'daki ilçeler dahil olmak üzere ihtiyacı olan anaokulu, ilköğretim ve liselere dağıtılacaktır. Tabi ki öncelik köy okullarının olacaktır. Ben bu organizasyonda emeği geçen başta Marshall Bölge Sorumlusu Cem Şahar Bey'e okul müdürümüz Emin Güleryüz ve Müdür Başyardımcımız Şakir Şahar'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından boyalar okullardan gelen yetkililere teslim edildi.

OKULLARA 10 TON BOYA DAĞITILDI
OKULLARA 10 TON BOYA DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 16:45:02
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 16:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim eren IP: 212.175.108.xxx Tarih : 10.12.2010 17:06:56

kardeşim merkez okul her şekilde boyasını badanasını yapar... gidip yardımlarınızı köy okullarına yapsanıza... örnek geçen yıl Van/Özalp İlçesi Seydibey Köyü Seydibey İlköğretim Okulunda görew yaptım... okul yıkılacak derecede elektrik kabloları çıplak duwarlar yıkık dökük, gidip o okullara yapsanıza yardımlarınızı...