3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Olay Yeri Ekipleri iftar yaptı

Van Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, iftar yemeğinde bir araya geldiler.


Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yanında bulunan soysal tesislerde verilen, Van Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ve yardımcıları Mustafa Uçkan ve Muhammet Salih Beyazıt'ın da katıldığı iftar yemeği, işyerinin yoğunluğundan dolayı bir araya gelemeyen polis memurları için iyi bir fırsat oldu. Yenilen yemek esnasında mesai arkadaşları ve aileleri bol bol sohbet ederek, gecenin keyfini çıkarmaya çalıştılar. Yemeğe katılan Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte şubelerin her gün bir iftar yemeği verdiklerini, bu akşamda Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü personelinin iftar yemeği olduğunu söyledi. Bu yemeğe müdür yardımcıları ile kendisi iftar davet edildiğini söyledi. Kesmez, "Bunu hem Ramazan geleneği olarak devamlı yapıyoruz hem de birlik beraberlik ve kaynaşmayı amaçlıyoruz. Bu gibi davetlere mümkün mertebede bende katılıyorum. Bu geleneği sürekli devam ettireceğiz" dedi.


Geceye Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü Gökhan Doruk ise, şube personellerinin aileleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiklerini söyledi. Doruk, "Bu birlik ve beraberlik işteki motivasyonlarını artırıyor. Arkadaşların aileleri ile kaynaşmasını kimlerle çalıştığı eşlerini birbirleri ile tanışması ve çocuklarının kaynaşmasına sebep oluyor. İnşallah bundan sonraki Ramazan'larda tekrar birlikte oluruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 16:35:23
Güncelleme :12 Eylül 2008 Cuma 16:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?