5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Öldürüp yol kenarına attılar

Van'da yol kenarına atılmış kimliği belirsiz erkek cesedin başından 1 adet kurşun çekirdeğinin çıktığı belirtildi

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde Edremit ilçesi yakınları kemliği belirsiz bir ceset bulunmuştu. Ceset otopsi yapılmak üzere Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının nezaretinde İpekyolu Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Yapılan otopsinin ardından şahsın başından 1 adet mermi çekirdeğinin çıktığı belirtildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı belirtildi.

Önceki haber

Van'da yol kenarına atılmış kimli belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

Edremit İlçe Belediyesi'ne ait temizlik işçileri, sabah saatlerinde çöp topladıkları esnada Van-Edremit karayolu üzerinde bulunan polis kampının yakınlarındaki yol kenarında ağaçlık alanda bir şahsın yattığını görerek polise haber verdiler.

Bölgeye giden ekipler, ceset etrafından geniş güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, başının kırık olduğu ve üzerinde her hangi başka bir emarenin bulunmadığı tespit edildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından ölüm nedeninin tespiti için şahsın cesedi otopsi edilmek üzere İpekyolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bölgeye giden Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, yetkililerden bilgi aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Polisin ilk yaptığı incelemede şahsın yabancı uyruklu olduğu ve trafik kazası sonucu öldüğü şüphesinin üzerinde duruyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2009 Pazartesi 12:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?