5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Önce bıçakladı sonra ezdi!

Van'da bir kişi, kendisini ağabeyi ile aldatıldığı iddiasıyla imam nikahlı eşini önce bıçakladı, ardından sokağa atarak araçla üzerinden geçti.


Edinilen bilgiye göre olan, dün sabaha karşı saat: 04.00 sıralarında, Cevdet Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. K.Ç. isimli şahıs, yaklaşık 7 ay önce gayri resmi nikahlı olarak evlendiği eşi E.P.'yi, kendisini ağabeyi T.Ç. ile aldattığı iddiasıyla ilk önce bıçakla yaraladı, daha sonra sokağa atarak otomobil ile üzerinden geçerek ölümüne neden oldu. Komşuları tarafından durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sırada polis sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, üzerinde inceleme yaptıkları cesedi otopsisinin yapılması için Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı.


Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde K.Ç. isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı K.Ç.nin yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 20:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VİCDANLI İNSAN IP: 85.105.246.xxx Tarih : 20.05.2009 09:58:57

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ZİHNİYETE.BÖYLE VAHŞET NE ZAMAN BİTECEK. ARTIK BÖYLE OLAYLARI OKUMAK İSTEMİYORUZ.İNSANİ VİCDANI OLAN VE GERÇEK BİR MÜSLÜMAN BUNU YAPAMAZ.ALLAHIN VERDİĞİ CANI NE PAHASINA OLURSA OLSUN ALAMAZ.ÇÜNKÜ O CANI KUL VERMEMİŞ. YAHU SENİN HİÇ VİCDANIN YOKTU . O KARNINDAKİ ÇOCUĞA ACIMADIN.FARKLI GÖRÜŞTE OLAN VARSA AÇIKLASIN.SADECE ŞUNU DİYORUM. YETER ARTIK