5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

ÖSS adaylarına danışmanlık hizmeti

Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) girmek üzere il dışından kente gelen öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek amacıyla üzere kentin değişik 3 değişik noktasına stantlar açtıklarını söyledi.


Konu ile ilgili belediye binasında bir basın açıklaması yapan Başkan Vekili Sabri Abi, öğrencilere yardımcı olmak ve başarılarına katkı sunmak amacıyla ÖSS öncesi çeşitli tedbirler aldıklarını belirtti. Abi "Biri Beşyol, biri Otogar ve diğeri de Sanat Sokağı'nda olmak üzere şehrin değişik noktalarına stantlar kurduk. Bu stantlarda görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız, öğrencilerimizin sorularını cevaplandıracak. Yine sınava girecek okullarını bilmeyen öğrencilerimize adres tespiti konusunda yardımcı olacaklar" dedi.


Başkan Vekili Abi, bunun için şehirden uzak olan Yüzüncü Yıl Ünivesitesi Kampüsü'ne ücretsiz iki ayrı otobüs tahsis ettiklerini de kaydederek, "Araçlar belediyemiz önünden biri 7.30 bir diğeri de 8.30'da olmak üzere kampüse hareket edecek. Böylece hem duraklarda oluşacak muhtemel kalabalık azaltılacak hem de öğrencilerin sınav yerlerine bir an önce ulaşması sağlanacak" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 15:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?