6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Otomobil Van Gölü'ne uçtu

OTOMOBİL VAN GÖLÜ'NE UÇTU

Van Gölü'ne uçan otomobilin sürücüsü, kendi imkanları ile su altındaki aracından çıkarak, tesadüfen yoldan geçen ambulans tarafından hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Gevaş ilçesi istikametine seyir eden Gökhan Demirel idaresindeki 29 AD 625 plakalı otomobil, Edremit ilçesinde bilinmeyen bir nedenle Van Gölü'ne uçtu. Gölün serin ve soğuk suları altında kalan aracından kendi imkanlarıyla çıkan sürücü Demirel, yola çıkarak yadım bekledi. O sırada Van'a hasta bırakıp Gevaş ilçesine dönmekte olan 112 Acil Servis ambulansı içindeki görevliler, yolda yatan bir kişiyi görerek aracı durdurdu. Yarı baygın ve donmak üzere olan sürücü, olay

yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İpek Yolu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Gökhan Demirel'in hastanede kendine gelince araçta kendisinden başka kimse olmadığını söylemesine rağmen polis, şahsın kaza sonrası olası bir şoktan dolayı yanındakini unuttuğu şüphesiyle bölgeye dalgıç gönderdi. Emniyet Müdürlüğü'ne ait 2 dalgıç, Van Gölü'nün serin ve soğuk sularına dalarak su altındaki otomobilde yaralı aradı. Uzun aramalar sonucu otomobilde kimsenin olmadığı anlaşılınca arama çalışmaları sonlandırıldı. Su altında kalan otomobilin ise gün ağardıktan sonra çıkartılacağı belirtildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

OTOMOBİL VAN GÖLÜ'NE UÇTU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2010 Salı 11:27:02
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 13:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?