5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Özalp DSP'de aday hazır

Demokratik Sol Parti'si (DSP) Van İl Başkanlığı, düzenlenen basın toplantısıyla Özalp ilçe belediye başkan adayını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen toplantıya DSP İl Başkanı Cahit Akbaş, Özalp belediye başkan adayı Ejder Tayyan ve partililer katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan belediye başkan adayı Ejder Tayyan, Özalp'ın hakkettiği yere bir türlü kavuşamadığını söyledi. Gençlere umut aşılamak ve geleceğe dair planlar uygulamak için aday olduğunu anlatan Tayyan "29 yıllık sınıf öğretmenliği deneyimimim ardından Özalp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundum. Şimdi ilçeme daha fazla yararlı olabilmek için görevimden istifa edip DSP'den belediye başkan adayı oldum. Tek amacımız Özalp'a ve topluma hizmet etmektir" dedi.

DSP İl Başkanı Cahit Akbaş ise, parti olarak Van'ın tüm ilçe ve beldelerinde nitelikli, kariyerli, dürüst, başarılı yöneticilik geçmişi olanlarla yola çıkmaya karar verdiklerini belirtti. Akbaş "DSP belediyeleri Türkiye'de örnek gösterilir. Bunun da sebebi nitelikli kadrolardan oluşmasıdır. Biz nitelikli kadroları olan belediye başkanlarımızı halkımızın önüne sunmaya devam edeceğiz. DSP'nin tek amacı Van'a ve ilçelerine hizmet getirmektir. Bundan sonra da belediye başkan adayımız sayın Ejder Tayyan ile Özalp'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Özalp halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 20:13:29
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 10:37:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?