5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Özalp'ta kurtuluş töreni yapıldı

Van'ın Özalp ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakılmasıyla başlayan programa, İlçe Kaymakamı Hüseyin Demirbaş, Belediye Başkanı Murat Durmaz, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk bırakılmasının ardından Cumhuriyet Caddesi üzerinde düzenlenen törene katılan protokol üyeleri, vatandaşların bayramını kutladı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Durmaz, günün anlam ve önemine değindi.
 
En büyük hedeflerinin ilçeyi çağdaş bir seviyeye getirmek olduğunu söyleyen Durmaz "Bunu da birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde başaracağız. Ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için iyi bir eğitim alarak kardeşlik ve barış duygular içerisin olmamız gerekmekte olduğunu düşünmekteyim" dedi.

Çeşitli okulların öğrencileri tarafından okunan şiirlerin ardından, daha önce düzenlenen okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Bazı vatandaşların minibüs üzerinden izlediği program, geçit töreni ile sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 17:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can IP: 85.104.119.xxx Tarih : 4.04.2009 14:20:38

BAŞKANIM yürü be kim tutar seni.ÖZALPLI