7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Pankart tartışması sürüyor

VAN'DA PANKART TARTIŞMASI

Van'da bir grup esnaf, belediyenin yaptığı hizmetlere karşılık teşekkür amaçlı sokaklarına asılan pankartı kendilerinin yaptıklarını belirterek, aksi yönde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söylediler.

Ordu Caddesi'nde toplanan bir grup esnaf, belediye hizmetlerinden memnun olduklarını ve teşekkür amaçlı asılan pankartı kendilerinin astığını söylediler. 'Belediye kendisi astı' şeklindeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Cihan Abi isimli esnaf, pankartları aralarında topladıkları paralarla yaptıklarını ve faturasını göstermeye de hazır olduğunu kaydetti. Bazı kişilerin bunun hesabını yapacağına halktan çaldıkları paraların hesabını vermesi gerektiğini isteyen Abi, ortaya atılan iddiaların halkın belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti baltalamak isteyenlerin ileri sürdüğü yalanları olduğunu kaydetti.

Bazı esnaflar ise belediyenin hizmetlerinde memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Bekir Kaya'nın kendilerine sunduğu hizmetlerin karşılığından gerekirse Belediye Bakanlığı'na kadar gül sermeye hazır olduklarını vurguladılar. Toplanan yaklaşık 20 kişilik grup açıklamanın ardından daha sonra işyerlerine döndüler.

VAN'DA PANKART TARTIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 13:22:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 16:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DİYADİN BEHCET IP: 85.105.245.xxx Tarih : 2.11.2010 18:42:22

BELEDİYE BAŞKANIMIZI SONUNA KADAR KUTLUYORUZ... ÖNCEKİ DÖNEMDE İŞYERİMİZİN ÖNÜ ÇAMURDAN SUDAN GEÇİLMEZ HALDEYDİ.. AMA ŞİMDİ SAYIN BELD. BAŞK AVK. BEKİR KAYA NIN YAPTIKLARI GÖZ ÖNÜNDE.. BUNU KİMSE İNKAR EDEMEZ.. BİZZAT KENDİM ŞAHİT OLDUM SABAHIN 8 İNDE BİR MAHALLEYE GELMİŞTİ  SAYIN BAŞKAN VE ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYORDU.. ACABA DAHA ÖNCEKİ BLD BAŞKANLARINDAN KAÇI SABAH 8 DE AYAKTA MERAK EDİYORUM...  KISKANANLAR ÇATLASIN...