3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Park halindeki araç yandı

Van'da bir benzin istasyonunda park halinde olan özel otomobil henüz tespit edilemeyen bir sebepten dolayı alev alarak yandı.

Yangının akaryakıt pompalarına sıçrama tehlikesi korkulu anların yaşanmasına neden olurken, zamanında olaya müdahale eden itfaiye ekipleri büyük bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre olay İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. M.G.'ye ait olduğu belirlenen 65 EE 169 plakalı özel otomobil benzin istasyonu yıkama servisinde park halindeyken birden alev alarak yanmaya başladı. Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği yangın bir anda aracı tamamen sararken, itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Olaya zamanında müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede kontrole aldıkları yangının akaryakıt pompalarına sıçramalarını önlerken, araç kullanılmaz hale geldi.

Yangının akaryakıt pompalarına sıçraması durumunda büyük bir facia yaşanabileceği belirtildi. Benzin istasyonu çalışanları yangın ile birlikte korkulu anlar yaşadıklarını, ancak itfaiyenin vaktinde yaptığı müdahale ile rahat bir nefes aldıklarını söyledi. Olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 09:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?