5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Parti içi kavgaya tepki

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Van İl Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Parlak, önceki gün düzenlenen DTP Merkez İlçe 2. Olağan Genel Kurulu'nda yaşanan kavgaya tepki göstererek, saldırıyı gerçekleştirenleri kınadıklarını söyledi.

Cumhuriyet Caddesi 5. Sokak'ta bulunan DTP Van İl Başkanlığı önünde düzenlenen basın açıklamasına DTP Van Milletvekili Özdal Üçer, Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, parti yöneticiler ve bir grup partili katıldı. Basın metnini okuyan DTP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Kamuran Parlak, yöneticilerine yönelik saldırının çete mantığı ile hareket eden bir grup tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, "Partimizin ahlak, edep ve ilkelerine hiçbir şekilde uymayan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bir grup
anlayışın halkımız ve partimiz arasında gerçekleştirmek istediği oyun ve planlar hiçbir şekilde amacına ulaşmayacaktır" dedi.
Kamuran Parlak, "Bu kişilerin davranış ve saldırılarını nefretle kınıyoruz. Bu saldırılara sesiz kalmayacağımızı siz halkımız ve kamuoyuyla aylaşma gereği duyduk" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 17:34:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?