7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Partinin geliri lösemili çocuklara

VAN'DA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA ÇAY PARTİSİ

Sağlık Gönüllüleri Derneği Van Şubesi ile Bahçeşehir Van Koleji Müdürlüğü ortaklaşa lösemili çocuklara maddi ve manevi destek vermek amacıyla bayanlara yönelik çay partisi düzenledi.

Bir otelde yapılan ve bayanların büyük ilgi gösterdiği partide konuşan Sağlık Gönüllüleri Derneği Üyesi Esra Atlıhan, geleneksel hale getirdikleri etkinliğin bu yıl ikincisini düzenlediklerini söyledi. Atlıhan, programı özellikle anne ve anne adaylarına toplumsal duyarlılığı sezdirmek, dünyaya bir de lösemili çocukların penceresinde bakmalarını sağlamak için düzenlediklerini belirtti. Sosyal duyarlılık çerçevesinde Van'da yaşayan herkesi böylesi farklı projelere davet ettiklerini anlatan Atlıhan, bir çok sponsor desteği ile hazırladıkları yaklaşık 300 civarındaki davetiyenin tümünü sattıklarını kaydetti. Yaklaşık 6 bin TL gelir beklediklerini ve elde edilen gelirin 200 civarında olan lösemili çocuğun acil ihtiyaçları ve il dışında yapılacak olan tedavilerinde harcanmak üzere nakit olarak ailelerine vereceklerini söyledi.

Müzik eşliğinde halay çekip, çaylarını ve ikram edilen yiyeceklerden alan bayanlara, yapılan çekilişte de sponsorların destekleri ile alınan çeşitli hediyeler verildi.

VAN'DA LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA ÇAY PARTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 17:14:00
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:41:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?