6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Pazara diye çıktı, dönmedi

KAYBOLAN EŞE GÖZYAŞI

Van'da 35 gün önce pazara gitmek üzere evden ayrılan 2 çocuk annesi Nuran Ağış'tan hala haber alınamıyor. Çocuklarına sarılarak hüngür hüngür ağlayan ve eşine mesaj gönderen Lütfü Ağış, "Seni seviyorum, ömür boyu da seveceğim" dedi.

Seyrantepe Mahallesi Güzel Sokak'ta ikamet eden 11 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Nuran Ağış, pazara gitmek üzere ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Tek başına İstasyon Mahallesi'nde kurulan pazara gitmek üzere yola çıkan Nuran Ağış, 35 gündür tüm aramalara rağmen bulunamadı. Üzerinden kendisini ait ziynet eşyası da bulunduğu öğrenilen Ağış'ın bulunması için güvenlik kuvvetleri arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaybolan eşi için gözyaşlarını tutamayan Lütfü Ağış, mutlu bir evliliklerinin olduğunu söyledi. Hasta annesi ile birlikte çocuklarına baktığını ifade eden baba Ağış, okuldan dönen büyük oğlu Muammer Ağış'a da derslerinde yardımcı oluyor. Çocuklarına hem annelik hem de babalık yaptığını ifade eden Ağış, "Akşam üzeri eve geldiğimde eşim yoktu. Sorduğumda pazara gittiğini ve gelmediğini söylediler. Aramalarımıza rağmen bulamadık. Kaçırdılar, ne oldu bilmiyoruz. Güzel bir mutluluğumuz vardı, sanki bir haftadır düğün yapmışız. Benim ve onun ailesi arasında da bir sorun yoktu. Onu çok seviyorum, ömür boyu da seveceğim" dedi.

Kaybolan eşinin bir keresinde baldızını gece saat 00.15 sıralarında aradığını ancak konuşamadıklarını söyleyen Lütfü Ağış, "Neredesin, bir cevap ver. Herkese sesleniyorum. Bize yardımcı olun. Eşimi bulun. 35 gündür haber alamıyoruz. Bize yardımcı olun" diye konuştu.

Annesinin fotoğraflarını elinden düşürmeyen Muammer Ağış ise artık okula tek başına gidip geliyor. Önceleri annesinin kendisini okula götürüp getirdiğini ifade eden ve gözyaşlarını tutamayan Muammer Ağış, "Okuldan geldim, evde herkes ağlıyordu. Ben de ağladım. Annemi istiyorum. Yeter ki gelsin, hiçbir şey istemiyoruz. Annem beni okula yazdırdı ve götürüp getiriyordu. Şimdi tek başıma gidip geliyordum" şeklinde konuştu.

Kayınvalide Sakine Ağış gelini için gözyaşlarını tutamazken, 5 yaşındaki Emir ise olup bitenden habersiz annesinin fotoğraflarına bakıyor.

Nuran Ağış'ın babası Bahattin Akçanak ise bildiği kadarıyla kızının mutlu bir evliliği olduğunu belirterek, "35 gündür kızım kayıp. Kendisinden haber alamıyoruz. Yetkililere başvurduk. Görenlerin bize veya yetkililere bilgi vermesini istiyoruz" dedi.

KAYBOLAN EŞE GÖZYAŞI
KAYBOLAN EŞE GÖZYAŞI
KAYBOLAN EŞE GÖZYAŞI
KAYBOLAN EŞE GÖZYAŞI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 14:31:04
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 14:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?