5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

PKK'lı gösterici yakalandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyareti sırasında yasa dışı gösteri yapan gurubu yönlendirdiği belirtilen 1 kişi polis tarafından yakalandı. 

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık 2008 günü Başbakan Erdoğan'ın Van'da yaptığı açılış ve temel atma töreni esnasında, yasa dışı PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensuplarınca Demokratik Toplum Partisi önünde toplanılarak güvenlik kuvvetlerine, vatandaşlara, iş yerleri ile araçlara yönelik molotof kokteyli atan, taşlı saldırıda bulunan, terör örgütü lehine övücü mahiyette slogan atan, yollara barikat kurma eylemlerine karışan ve grubu yönlendirdiği tespit edilen N.M. isimli şahsın yakalandığı belirtildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan zanlı, bu sabah saatlerinde sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 17:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
can türkoğlu IP: 85.110.73.xxx Tarih : 22.01.2009 20:50:33

hain,bölücü,yıkıcı eylemler gercekleştiren kaos yaratan aziz halkımızın huzurunu bozan güven ortamını zedeleyen kahbe terör örgütü asla o boş emelerine ulaşamayacaktır.kahraman polis camiamızın üstün calışmalarından dolayı kutluyorum.polis adayıyım bu hainlerle mücadelede ben de varım.......polis aileme kocak dolu sevgiler hepinizi çok seviyorum .