3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Plaketler bayan mimarlara

Van Mimarlar Odası Yönetimi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı tekrar eski canlı günlerine kavuşturmak amacıyla düzenlediği 'Üst Örtü ve Kent Mobilyaları Yarışması'nda 8 eş değer eser arasına girmeyi başaran Mimarlar Meltem Bayram ve Nesrin Kesgin'e palet verdi. 

Mimarlar Odası Van Şube Başkanı Şahabettin Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Meltem Bayram ve Nesrin Kesgin'e elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ederek, plaketle ödüllendirdiler. 

Bayram ve Kesgin, İzmir'de aldıkları ödülün kendileri adına değil de tüm Van'daki mimarlar adına olduğunu, Van Mimarlar Odası yönetiminin de yarışma öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Mimarlar Odası Başkanı Şahabettin Öztürk de bayan mimarların elde ettikleri başarıların kendilerini gururlandırdığını ve diğer meslektaşlarına örnek olduğunu belirterek "Mimarlar Odası Van Şubesi olarak fevkalade gurur verici bir olay. Biri yeni mezun diğeri 2 yıllık mimar olan meslektaşlarımızın İzmir'deki böyle bir yarışmaya katılmaları ve derece alması bizi gururlandırdı. Bunlar buradaki mimarlarımızın da motivasyonunun artırmasına önemli bir katkı olacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmanın ardından hazırlanan plaketler Mimarlar Odası Van Şube Başkanı Şahabettin Öztürk tarafından Nesrin Kesgin'e, Başkan Yardımcısı Sedat Bekiroğlu tarafından da Meltem Bayram'a verildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 16:36:10
Güncelleme :20 Eylül 2008 Cumartesi 16:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?