5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Polis futbol turnuvası

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nün 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde şube müdürlükleri arasında düzenlediği futbol turnuvasında, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği takımı adını yarı finale yazdırdı.

Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Kardeşler Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenen futbol turnuvası sona doğru yaklaşıyor. 23 takımın katıldığı ve büyük bir çekişmeye sahne olan turnuva sonlara yaklaşırken, 4 takım yarı finale kaldı. Çeyrek finalin son maçında Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği takımı, rakibi Lojistik ve EKKM şube müdürlüklerinin ortak çıkardıkları takımı ile karşılaştı.

Büyük çekişmeye sahne olan müsabaka sonucunda Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği takımı rakibini 4-3'lük skorla yenerek adını yarı finale yazdırdı. Takımın golcü oyuncusu Mehmet Kaya, son maçta attığı 4 golle takımını yarı finale taşıyan isim oldu. Yarı final kuraları ise bugün akşam saatlerinde çekileceği belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 11:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OMER KAYA IP: 88.247.67.xxx Tarih : 14.03.2009 17:01:43

Takımımızı tebrik ediyorum inşallah finale kalıp turnuva birincisi oluruz.gölcümüze de ayrıca tebrik ediyorum finallerde de goller bekliyoruz.