5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Polis Haftası kutlanıyor

Van İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şube müdürlükleri arasında '10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu 3 yıl sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekibi oldu.

Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Kardeşler Halı Saha tesislerinde düzenlenen turnuvaya 27 takım katıldı. Final maçı öncesi halı sahaya gelen İl Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ile Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı'yı müdür yardımcıları kapıda çiçekle karşıladı. Takımlar sahada yerlerini alırken, müsabakanın başlama vuruşunu Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez yaptı. Kıran kırana geçen müsabaka sonunda rakibi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nü 5-4'lük skorla yenen Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekibi şampiyonluğa adını yazdırdı. Maç sonrası sahaya giren Özel Harekat Şube Müdürlüğü taraftarları takım arkadaşları ile şampiyonluk sevincini yaşadılar. Daha sonra Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, Cumhuriyet Başsavcısı Yahya Akçadırcı, müdür yardımcıları ve şube müdürleri saha ortasında her iki takımın futbolcularını kutladıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü takımı 3 yıldan buyana düzenlenen turnuvada 2 kez oynadığı final maçını kaybederken, bu yıl ise rakibini yenerek mutlu sona ulaştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 15:05:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?