7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Polis-öğrenci kaynaşması

POLİS-ÖĞRENCİ KAYNAŞMASI

Van'ın Muradiye ilçe Emniyet Müdürü Gülüzar Gündüz'ün öncülüğünde ziyaret edilen köy öğrencileri ile polisler arasında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Van İl Emniyet Müdürlüğü, Muradiye Kaymakamlığı, Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Van Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikler kapsamında öğrenciler doyasıya eğlendi. İlçeye 20 kilometre uzaklıktaki Babacan köyüne gelen Muradiye Emniyet Müdiresi Gülüzar Gündüz, köy öğrencilerinden gelen talep üzerine böyle bir ziyaret yaptıklarını belirterek, "Bir süre önce İlçe Emniyet Müdürlüğümüze gelen Babacan İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinden Güney Çolaker, ilçede yaptığımız bazı etkinliklerin kendi okullarında da yapılmasını istemişti. Bizde bu öğrencimizin isteğini yerine getirmek istedik. Öğrencimizin mutluluğunu görünce bizde mutlu olduk. Amacımız ilçe halkı ve polisler arasında birlik ve beraberliği geliştirmek, ikili ilişkilerde sevgi, saygı irtibatını sağlamaktır. Buna benzer etkinliklerimizi sadece ilçede değil köylerdeki okullarda da sürdüreceğiz.

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nce getirilen kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıtıldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirildi.

POLİS-ÖĞRENCİ KAYNAŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 12:07:01
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 16:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ENGİN KAYAKESER IP: 78.175.229.xxx Tarih : 4.12.2010 13:40:55

Van İl Emniyet Müdürlüğü, Muradiye Kaymakamlığı, Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Van Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'ne  Babacan İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri olarak çok  teşekkür ederiz..Bir köy okulu olarak bu tür faaliyetlere ve siz değerli eğitim sevdalılarına gerçekten de ihtiyacımız var.Üşenmeden gelip gösteriler yaptınız ,kırtasiye malzemeleri ,elbiseler,spor malzemeleri vb. getirdiniz.Gerçekten de sizlere çok çok çok teşekkür edİyoruz  ve  başarılarınızın devamını dileriz.