2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Polis ve gençler dostluk maçında

Van Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'in bir gezi sırasında tanıştığı gençlerle arasında başlayan dostluk, bir süre önce verilen yemeğin ardından halı saha maçı ile sürdü. Kesmez'in daveti ile bazı hakimler, polis şefleri ve gençler futbol maçında buluştu.


Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'in yaptığı bir gezi esnada Musa Anter Parkı'nda tanıştığı bir grup gençle aralarında başlayan dostluk, bir süre önce verilen öğlen yemeğinin ardından futbol sahasında sürdü. Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'ndeki halı sahada, Emniyet Müdürü Kesmez, yardımcıları, şube müdürleri ile davetli hakimlerin gençlerle birlikte forma giydiği maç 7-7 berabere sona erdi. Maçın ardından mahalleli gençler Kesmez'e çiçek vererek teşekkür etti. Gençlerle birlikte maç yapmanın kendilerini çok yorduğunu anlatan Kesmez, ''Gençler bizi kan ter içinde bıraktılar. Tabii ki sonunda dostluk kazandı. Hem spor yaptık hem de gençlerle birlikte olduk. Bu imkanı veren gençlere teşekkür ediyoruz'' dedi.
Gençler adına konuşan Muhammet Hedef ise, daha önce polis gördüklerinde korkup kaçtıklarını söyledi. Hedef, şuan polis gördüklerinde gidip sarılmak, ellerini öpmek istediklerini ifade ederek "Emniyet müdürü ve hakimlerle birlikte maç yapmak aklımıza hiç gelmezdi. Bu duyguyu bize yaşatan müdürlere teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz'' dedi.


Otobüs şoförü baba Seyfettin Ersen ise, oğlunun emniyet müdürü ile birlikte maç yapacağını kendisine söylediğini, ancak inanmadığını, bu nedenle halı sahaya gelerek görmek istediğini anlattı. Halı sahada emniyet müdürü ve hakimlerle birlikte oğlunun maç yaptığını gören baba Ersen, daha sonra Emniyet Müdürü Kesmez'e teşekkür ederek, ''Oğlum emin ellerde. Oğlumu inanmadığım için buraya geldim. Hiç aklıma böyle bir şey gelmezdi. İlginiz için çok teşekkür ederim'' dedi.
Maç, polisler ve gençlerin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından ikram edilen meyvelerin yenmesi ile son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?