2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Polis yüzleri güldürdü

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ziyaret ettikleri fakir ailelere gıda ve çocuklarına ise oyuncak dağıtıyor
Vatandaşların rencide edilmemesi için ziyaretlerini kimsenin görmediği akşam saatlerinde yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fakirlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Amaçları fakir vatandaşların ailelerin gururunu incitmeden yardım yapmak olduğunu belirten İlçe Emniyet Mevlüt Erdoğan, "Ailelere gıda ve okula giden çocuklarına kırtasiye malzemesi, küçüklere de oyuncak vererek gönül bağı kuruyoruz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda daha önceden tespit ettiğimiz fakir aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz.

Kaymakamlık gereken yardımları zaten yapıyor. Bizim amacımız ise vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerine ortak olmaktır. Gittiğimiz her aile bizleri gördüklerinde çok mutlu oluyorlar. Ailelerin çay ikramlarıyla birlikte uzun uzun sohbet ediyoruz. Aileleri kuruma davet ediyoruz. Onlar da davetlerimize icabet ediyorlar. Bu vesile ile aramızda sıcak dostluklar oluşuyor. Bu ziyaretlerimizi daha da genişleteceğiz. Böylece bu ziyaretler vesilesiyle aramızdaki dostluk bağlarını pekiştiriyoruz. Bizlere kapılarını açan ailelere kendim ve personelim adına teşekkür ediyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 17:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?