5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Polise hain saldırı

Van'da, akşam saatlerinde devriye faaliyeti yürüten polis otosuna ateş açıldı. Olayda can kaybı ve yaralanma olmazken, polis olayın yaşandığı bölgeyi abluka altına aldı.

Edinilen bilgiye göre olay, 19:00 sıralarında İkinisan Caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye faaliyeti yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi araç, seyir halindeyken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından yaylım ateşine tutuldu. Polisin karşılık vermesi sonucu şahıslar, olay yerinden kaçarken bölgeye çok sayıda özel harekat timleri sevk edildi.

Polis aracı ile birlikte olay esnasında bölgeden geçen bir vatandaşın aracının arka camına kurşunun isabet etmesi otomobilin camı kırıldı. Başta emniyet müdür yardımcıları olmak üzere bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri, özel harekat timleri ile inşaatları didik didik aradı. Olayın meydana geldiği cadde araç ve yaya trafiğine kapatılarak Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde ve kurşunlanan polis aracında inceleme yaptı. Polis, şüpheli araçları durdurarak içeride bulanların el avuç içlerini kokladı. Bölgede aramalar devam ediyor.

Görgü tanıklarının beyanına göre, saldırıyı gerçekleştiren şahısların yanında 2 çocuğun olduğu ifade ediliyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2011 Cumartesi 09:18:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?