2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Polisin arabası kundaklandı

Van'da polis memuruna ait olan ve park halindeki bir otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandığı belirtildi. Benzin dökülerek yakılan otomobili, sahibi ve arkadaşları tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, gece geç saatlerde Süphan Mahallesi'nde bulunan halısı sahanın yanında meydana geldi. Polis memuru Nuri Ç. ve arkadaşları futbol oynamak için halı sahaya gittiler. Top oynadıkları esnada patlama sesinin gelme üzerine dışarı çıktılar. Nuri Ç.'ye ait 33 VD 853 plakalı otomobilin yandığını gören polis memurları meslektaşlarına ve itfaiye ekiplerine haber verdiler.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis çevre güvenliği alarak şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yaptı. Halı sahada top oynayan polis memurları itfaiye ekipleri bölgeye gelmeden yangın söndürme tüpü ile yanan otomobili söndürdüler.

Kimliği belirsiz kişi yada kişiler park halindeki kundaklanan otomobilin yanındaki Burhan A. isimli polis memuruna ait 01 TF 234 plakalı otomobilin üzerine benzin döktüler yakamadan olay yerinden kaçtılar. Kundaklanan otomobil üzerinde Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları inceleme sonrası her iki otomobilin yanında bulunan pet şişeleri muhafaza altına aldı.

Yapılan incelemenin ardından ekipler normale dönerken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. Kundaklanan otomobilde maddi hasarın büyük olmadığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 11:05:31
Güncelleme :26 Ocak 2008 Cumartesi 11:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?