3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Polisin dikkati hırsızları yakalattı

Van'da bir depodan gıda malzemeleri çalan 3 hırsız, devreyi gezen polis ekiplerinin dikkati sonucu yakayı ele verdiler.


Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde devriye gezen 2 Nisan Polis Merkezi Amirliği ekipleri, Bahçıvan Mahallesi Türkoğlu Sokak içerisinde 3 kişinin bulunduğu bir kamyonetle karşılaştı. Yağan yağmura rağmen kamyonetin arka kısmında üstü açık halde gıda malzemelerinin olduğunu fark eden ekipler, araca dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayarak kaçan şahısları takip eden ekipler, aracı Hafıziye Mahallesi'nde terk edilmiş vaziyette buldu. Buldukları aracı içerisindeki bin YTL'lik gıda malzemeleri ile birlikte polis merkezine getiren ekipler, daha sonra devriye görevlerine devam ettiler.

Sabaha doğru Milli Piyango Anadolu Lisesi yakınlarında 2 kişi ile karşılaşan aynı ekipler, yaptıkları üst aramasında bir şahsın üzerinde yakaladıkları kamyonet ile aynı marka bir anahtar ele geçirdiler. Yakaladıkları Ş. Z. ve O.C. isimli şahısları gözaltına alan ekiplerin yaptıkları sorgulama sonucu zanlılar suçlarını itiraf ettiler. Verilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, olayda kendilerine yardım eden İ.Z.'yi de gözaltına aldılar.


İfadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edilirken, çaldıkları 48 adet 5 kilogramlık sıvıyağ, 6 adet 5 kilogramlık salça, 32 kutu lokum ve olayda kullandıkları levyeye el konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 19:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?