2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Polislerden çocuklara bayram hediyesi

Van'da mahallelere giderek vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan polis ekipleri çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttılar.


Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir grup polis halkla bayramlaşmak için çeşitli mahalleleri ziyaret ettiler.

Polis ekipleri, vatandaşların evlerini ziyaret ederek bayramını kutlarken, ara sokaklardaki çocuklara da şeker, toka, balon ve çeşitli hediyeler dağıttı. Çocuklar hediyeleri alabilmek için birbirleriyle yarıştı.
Buzhane Mahallesi Terzioğlu Caddesi'nde oturan Mehmet Ali Altıntaş adlı vatandaşın evine misafir olan ve çay içen polis ekipleri, ikram edilen şekerlerden aldı. Van Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Soner Durgun, vatandaş ile polis ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla bayram ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.
Çocukların kendilerini 'Polis amca' diye çağırmalarından dolayı son derece memnun olduklarını, onlarla güzel ilişkiler kurduklarını ifade eden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amiri Abdulkadir Kazan ise polis ekiplerinin bir çok mahallede çocuklara hediyeler dağıttığını belirtti.

Kazan, bu tür uygulamalar sayesinde toplumla sıcak ilişkilerin kurulduğunu kaydetti. Hediyelerin personellerinin bütçelerinden oluşturduğu parayla alındığını ifade eden Kazan, polisin bu tür uygulamalarının devam edeceğini anlattı.

 


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Mali Şube Amiri Ahmet Atilla'nın da katıldığı bayramlaşma kutlaması, polisin çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

ha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 19:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?