2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Polisten çocuklara hediyeler

Van Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, çocuklara şeker ve çeşitli hediyeler dağıtarak vatandaşların bayramını kutladı. 

Sabah saatlerinde Van Emniyet Müdürlüğü'ne mensup bir grup polis halkla bayramlaştı. Vatandaş ile polis ilişkilerinin güçlendirilmesi için yapılan bayram ziyaretinde polisler ara sokaklardaki çocuklara şeker, toka ve top dağıttı. Çocuklar hediyeleri alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Halkın da bayramını kutlayan ekipler, gittikleri evlerden de ikram edilen şekerlerden aldı. 

Çocukların kendilerini 'Polis amca' diye çağırmalarından dolayı son derece memnun olduklarını, onlarla güzel ilişkiler kurduklarını ifade eden Van Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Zeki Akyol, polis ekiplerinin bir çok mahallede çocuklara hediyeler dağıttığını belirtti. Akyol, bu tür uygulamalar sayesinde toplumla sıcak ilişkilerin kurulduğunu kaydetti. Hediyelerin personellerinin bütçelerinden oluşturduğu parayla alındığını ifade eden Akyol, bu tür uygulamaların devam edeceğini anlattı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 16:28:01
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 16:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?