6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Polisten gövde gösterisi

VAN POLİSİNDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Van İl Örgütü tarafından organize edilen 'Operasyonlara hayır, barışa ve diyaloğa evet' isimli yürüyüş öncesi, Van polisi 11'i zırhlı toplam 18 araçlık konvoyla sirenler eşliğinde şehir merkezinde gövde gösterisi yaptı.

Öğle saatlerinde Belediye Garajı önünde başlayacak olan ve kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nin siyasi yasaklı eski Genel Başkanı Ahmet Türk ile eski milletvekili Aysel Tuğluk'un da katılacağı yürüyüş öncesi şehir merkezinde alınan güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarıldı. 'Operasyonlara hayır, barış ve diyaloğa evet' adı yürüyüş öncesi çıkması muhtemel olaylara karşı Erzurum ve Diyarbakır gibi çevre ilerden de polis takviyesi yapıldı. Şehrin değişik noktalarında sabahın erken saatlerinden itibaren

tedbir alan polis ekipleri, görev yerlerine 11'i zırhlı toplam 18 araçlık konvoyla sirenler eşliğinde gitti. Konvoy, Hacıbekir, İkinisan ve Cumhuriyet Caddeleri'nden geçerek Van Valiliği'nin önüne kadar geldi. Diyarbakır'dan getirilen polis helikopteri ise yürüyüş sırasında kalabalığı havadan takip edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2010 Cumartesi 11:24:00
Güncelleme :22 Mayıs 2010 Cumartesi 17:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?