5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Polisten 'mahalle sohbetleri'

Van'ın Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Mahalle Sohbetleri' programına başlandı.


Erciş ilçesinde yürütülmekte olunan Turkuaz isimli proje kapsamında planlanan polis vatandaş toplantılarına Latifiye Mahallesi ile sakinleri ile başladı. İlk Mahalle Sohbeti programına Erciş İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete, Latifiye Mahallesi Muhtarı M.Şefik Doğu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gösterilen ilgiden ve değerli vakitlerini ayırarak programa katılmalarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden ve duyduğu mutluluğu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete "Latifiye mahallesi sakinleri ile varsa dertlerini, sorunlarını birinci ağızdan duymak, duygu ve düşüncelerini bir sohbet ortamında paylaşmak istiyoruz. Erciş halkının polisi ile oluşturduğu bu yürek ve beyin birlikteliğinin artarak devam etmesi azim ve kararlılığı ile her anı paylaşmaya çalışıyoruz.


Latifiye Mahallesi sakinleri ise düzenlenen etkinlikten dolayı başta İlçe Emniyet Müdürü Salih Metin Mete olmak üzere tüm kurum personeline teşekkür ettiler. Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu'nun öncülüğünde ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlar arasında daha önceki dönemlerle karşılaştırıldığında daha fazla birlik ve beraberliğin sağlandığını da belirten vatandaşlar, benzer etkinliklerin aynı kararlılıkla devam etmesini istediler.
Mahalle sohbetinin ev sahipliğini üstlenen Latifiye Mahallesi Muhtarı M. Şefik Doğu tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ve mahalle sakinlerine çay ikram edildi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 17:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?