5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Polisten öğrencilere forma

Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet ve Yavuzselim ilköğretim okulları futbol takımlarına forma dağıtıldı.


İlçe Emniyet Müdür Vekili Lütfi Soyarslan, ilk olarak Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, sınıflar arası futbol turnuvasında birinci olan 8/D sınıfı öğrencilerine madalya takıp kupalarını verdi. Soyarslan, daha sonra öğrencilere formaları dağıtarak sohbet etti ve başarılarından dolayı kutladı.

Daha sonra Yavuzselim İlköğretim Okulu'na geçerek buradaki futbol takımındaki öğrencilere de birer takım forma hediye eden Lütfi Soyarslan, amaçlarının öğrencilerin hem başarılarına ortak olmak hem de ellerinden geldiğince kendilerine destek sağlamak olduğunu belirterek "Mavi Köprü Projesi kapsamında etkinliklerimiz devam edecektir. İlçe ve köylerdeki öğrencilerimizin her konuda yanlarında olarak başarılarına da destek olacağız" dedi.
Okul müdürleri Zafer Kayakeser ve İhsan Keskin ise polisin okullara gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 13:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?