3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

PTT Bank şubesinde maaş rahatlığı

Van'da, yaşlılık, malullük, engelli ve 18 yaş altı maaşlarını PTT Bank Şubesi'nde ödenmeye başlarken, her hangi bir yoğunluğun yaşanmaması vatandaşları sevindirdi.

2022 sayılı Yaşlı ve Özürlü Kanunu çerçevesinde PTT'ye devredilen ve 2 Haziran 2008 tarihinde itibaren başlanacağı belirtilen ödemeler bugün gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde PTT Bank Van Şubesi'ne gelen bir çok yaşlı ve sakat vatandaş kuyruklara girmeden ve saatlerce beklemeden maaşlarını aldılar. PTT personeli tarafından güler yüzle karşılanan vatandaşlara ilk önce şeker ikram edilirken, daha sonra işlemleri gerçekleştiriliyor. Kendilerine gösterilen hoşgörüden memnuniyetlerini dile getiren yaşlılar ve engelli vatandaşlar, önceki ödemelerinde saatlerce beklediklerini ifade ederek, PTT'nin işlemlerinin çok olmasına rağmen hiç kuyrukların yaşanmadığını belirtti. Ödemelerin artık PTT şubelerinden verilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden vatandaşlar, böyle bir uygulamayı hayata geçirenlere ise teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Van PTT Başmüdürü Süleyman Yıldız ise, 10 ayrı şubelerinden ödemelerin yapıldığını ifade ederek, 31 gişenin hizmet verdiğini belirtti. Hiçbir şubelerinde kuyrukların oluşmadığını da vurgulayan Yıldız, yapılan işlemlerden her kesimden vatandaşın memnuniyetle ayrıldığını anlattı.

Van PTT Bank Merkez Şube Müdürü Aydın Çılgın da yığılmaların olacağını tahmin ettiklerini, bunun için önceden toplantılara yaparak hazırlık içerisine girdiklerini ifade etti. Ancak böyle bir sıkıntının yaşanmadığını kaydeden Çılgın, işlemleri hızlı gerçekleştiren deneyimli personellerine de teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 16:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?