3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

PTT Van'da toplandı

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürleri 3. Koordinasyon Toplantısı Van'da başladı.

Edremit ilçesinde bir turistik otelde başlayan koordinasyon toplantısına, PTT Genel Müdürü Osman Tural'ın yanı sıra 81 ilin başmüdürleri ile kurumun üst düzey yetkilileri katıldı. Üç gün sürecek olan toplantının açılış konuşmasını yapan PTT Genel Müdürü Osman Tural, bu tür toplantıları yılda 4 kez düzenlediklerini kaydetti. Birincisini yıl başlamadan hedefi belirlemek amacıyla düzenlediklerini anlatan Tural, bu toplantıda bütün hedefleri her başmüdürün kendi bölgesine göre belirlediğini kaydetti. 

Bazı kurumlar gibi toplantılarını Antalya yerine bu bölgelerde yaptıklarını anlatan Tural, "Biz ilk toplantımızı Şanlıurfa'da düzenledik. Bugün de Van'da yapıyoruz. Tabii ki vaktimizin tümünü toplantı ile geçirmeyeceğiz. Van'ın tarihi ve turistik yerlerini de gezip, Van'ı tanımaya çalışacağız" dedi. 

Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ün yaptığı kısa konuşmanın ardında kürsüye gelen Van Valisi Özdemir Çakacak ise böyle bir toplantının Van'da yapılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Van'ın Türkiye'nin en doğusunda bulunan bir güneş kenti olduğunu vurgulayan Vali Çakacak, Van'ın başta Urartular olmak üzere bir çok medeniyete başkentlik yapan bir kent olduğunu kaydetti. Toplantıya katılan PTT başmüdürlerinin çoğunun Van'a ilk kez geldiğini de ifade eden Vali Çakacak, "Bir çoğunuz Van'a ilk kez geliyorsunuz. Mayıs ayından itibaren her hafta sonumuz bu tür büyük toplantılarla geçti. Herkesin Van'a gelmesini istiyoruz. Çünkü gelip, Van'ı gördükten sonra kafalarındaki olumsuz düşünceleri de değişiyor" dedi. 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından başmüdürlerin sorumluluk sahalarındaki işletme sunumlarına geçildi. Söz konusu hizmetlerin iyileştirici çalışmaları hakkında değerlendirmelerin de yapılacağı toplantının son gününde ise katılımcıların Van'ın tarihi ve turistik yerlerinin gezeceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 18:44:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?