2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

PTT'de maaş ödeme dönemi

Van PTT Başmüdürü Süleyman Yıldız, yaşlılık, malullük, sakatlık ve 18 yaş altı maaşlarının bundan sonra PTT tarafından ödeneceğini belirtti.


Yıldız yaptığı yazılı açıklamada, 2022 Sayılı Kanun çerçevesinde 2 Haziran 2008 tarihinden itibaren başlayacak olan işlemlerde, yaklaşık 7 bini Van merkezinde olmak üzere il genelinde toplam 20 bin hak sahibine PTT gişelerinden maaş ödemeleri yapılacağını söyledi. Aynı gün içerisinde çekilemeyen maaşların daha sonra da alınabileceğini belirten Yıldız "Vatandaşlarımız istedikleri tarihte yoğunluğu en az olan PTT şubelerinden herhangi bir sıkışıklığa gerek olmaksızın kimliklerini ibraz etmek suretiyle paralarını alabileceklerdir.

Bu ödemeler Van merkezinde 10 şubede toplam 31 gişeden yapılabilmektedir. Bunun dışında, hasta yaşlı veya özürlü olduğu için PTT işyerlerine gidemeyen vatandaşlarımızdan isteyenler ilgili kuruma başvurarak maaşlarının kendi adreslerinde ödenmesini de isteyebileceklerdir. Bu vatandaşlarımızın maaşları kendi konutlarında PTT personeli tarafından ödenecektir" denildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 22:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?