2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Ramazan Şenlikleri başladı

Van Belediyesi tarafından organize edilen 'Ramazan Şenlikleri' düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı.


Belediye Başkanlığı binasının arka kısmında yapılan şenlikler yöresel sanatçıların söylediği şarkılarla start aldı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sinan Bağlı'nın da izlediği şenlikler daha sonra düzenlenen ses yarışmasıyla devam etti. Sahneye çağrılan 5 kişi arasında yapılan ses yarışmasında birinci olana bir kutu baklava ikram edildi. Yapılan çeşitli etkinliklerle devam eden şenlikler, çekilen halaylarla son buldu.


Kent halkının fazla ilgi göstermediği şenlik sonunda İHA muhabirine bilgiler veren Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sinan Bağlı, vatandaşların Ramazan ayını en güzel şekilde geçirebilmesi için böyle bir etkinliğe gerek duyduklarını belirtti. Şenliklerin yeni olması dolayısıyla vatandaşların fazla ilgi göstermediğini söyleyen Bağlı "İnanıyorum ki ileriki günlerde vatandaşımızın yaptığımız etkinliklere ilgisi artacaktır" dedi.


Şenliklerin her akşam teravih namazından sonra başladığını belirten Sinan Bağlı "Şenliklerimiz ilk 15 gün belediye binasının arkasında, ondan sonraki günlerde ise açılacak olan 15. Van-Asya İpekyolu Turizm Ticaret ve Sanayi Fuarı'nda devam edecektir. Tüm vatandaşlarımızı bu şenliklere davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 12:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?