2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Resim öğretmeninden hediye

Muradiye ilçesindeki Karahan Köyü İlköğretim Okulu'nda resim öğretmenliği Hamza Durğut, Kaymakam Ömer Sağlam'ın portresini yaparak kendisine hediye etti.

Okul müdürü Sabri Taş il birlikte İlçe Kaymakamı Ömer Sağlam'ı makamında ziyaret eden Hamza Durğun, eğitime verdiği destekten dolayı Kaymakam Sağlam'a bir hediye vermek istediğini söyledi. Yağlı boya portre çalışmasını gören Kaymakam Sağlam, kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken, okul müdürü ve resim öğretmenine teşekkür etti.

Kaymakam Ömer Sağlam'ın eğitime verdiği destekten dolayı kendisine böyle bir armağanı uygun gördüklerini söyleyen Karahan Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Taş "Kaymakamımızın eğitime verdiği destek anlatılmakla bitmez. Her konuda bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm eğitim camiası ve öğrencilerim adına kendilerine teşekkür diyoruz" dedi.

Kaymakam Ömer Sağlam ise, eğitime olan desteklerinin bundan sonrada süreceğini belirterek "Yeter ki çocuklarımız eğitimden uzak kalmasın, biz her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 17:03:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?