7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Şampiyon öğrenci ödüllendirildi

ŞAMPİYON ÖĞRENCİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

TUBİTAK tarafından düzenlenen Akdeniz Olimpiyatları'nda madalya alan Polatkan Polat, Muradiye Kaymakamı Metin Esen tarafından altınla ödüllendirildi.

Muradiye ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde ikamet eden Polatkan Polat, babası Kemal Polat ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Macit ile birlikte Kaymakam Metin Esen'i makamında ziyaret etti. Polat'ın bugüne kadar almış olduğu başarı belgelerini ve madalyaları gören Kaymakam Esen, “Eğitime büyük önem verdiğimizde mahsullerini de görüyoruz. Önemli olan imkansızı başarmaktır. Polatkan Polat da bunun öncülüğünü yapmıştır. Karanlıkları bilimin ışığıyla aydınlatacağız. İlçemizde, ülkemizi temsil eden öğrencilerin varlığıyla mutluluk duyuyoruz. Bu da iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Eğitimde toptan kaliteyi hedefliyoruz. Tüm okullarımızda büyük bir özveriyle aralıksız çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Daha nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Polatkan Polat'ı ülkemizi temsilen yaptığı tüm gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum. Her türlü desteği yapmaya hazırız” dedi.

Polatkan Polat ise, kendilerini kabul ettiği için Kaymakam Esen'e teşekkür ederek, “Çalışmalarıma daha da sıkı bir şekilde devam edeceğim. Hedefim dünya şampiyonluğudur. İlçemize ve ülkemize layık bir başarı elde edebilmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Metin Esen tarafından Polatkan Polat'a altın takılarak, hatıra fotoğrafı çekildi.

ŞAMPİYON ÖĞRENCİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
ŞAMPİYON ÖĞRENCİ ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 14:13:04
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 14:35:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?