7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Sanayi Sitesi PTT'ye kavuştu

ERCİŞ SANAYİ SİTESİ PTT ŞUBESİNE KAVUŞTU

Van'ın Erciş ilçesinde, 300 iş yerinin bulunduğu Küçük Sanayi Sitesi'ne PTT şubesi açılması esnaf arasında sevinçle karşılandı.

Karataşlar mevkiinde kurulu olan Erciş Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri bulunan esnaflar PTT şubesine kavuştu. Erciş Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Elbir, sanayi sitesinin ilçeye olan uzaklığından dolayı esnafın çok mağdur olduğunu söyledi. Sitede, yaklaşık bin 500 esnafın bulunduğunu belirten Elbir, PTT şubesinin kurulması için daha önceden yetkililere yaptıkları müracaat sonucunda olumlu cevap aldıklarını anlatarak, "Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci ile Küçük Sanayi Sitesi

esnafımızın katkıları sonucu öncelikle PTT şubesi için bina hazırladık. Şubenin gerekli olan teknik ve iç donanımını da ilçemiz PTT Müdürü Cahit Erdin karşıladı. Esnaflarımız çek veya senetlerini ödemek için en az 3-4 saatini harcamak zorunda kalıyordu. Bu nedenle iş kaybımız da çok oluyordu. Ancak, PTT şubesinin sitemizde hizmete girmesiyle birlikte esnafımızda oldukça rahatladı. Emeği geçen herkese sanayi sitesi esnafı adına teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 14:17:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 17:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?