5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Sancar milli boksörü kabul etti

Van Gençlik İl Müdürü Ahmet Sancar, kentteki en başarılı branşların başında olan boks sporunun daha başarılı olabilmesi için tüm imkanları seferber edeceğini söyledi.


Ahmet Sancar, 15-21 Haziran Bayburt'da yapılacak Türkiye Minikler Boks Şampiyonası ve 23-27 Haziran Gümüşhane'de yapılacak Liseler Arası Gençler Türkiye Boks Şampiyonası'na hazırlanan Vanlı milli boksör Bulut Haykır'ı makamında kabul etti.

Ziyaret sırasında Haykır'a katılacağı yarışmalarda başarılar dileyen Sancar, Van'da en başarılı branşların başında boksun geldiğini belirterek bu sporunun daha da gelişmesi için tüm imkanları seferber edeceğini söyleyerek "Mevcut sporcularımızı daha üst başarılara taşımak, bunlara yeni sporcuların eklenmesini sağlamak amacındayız. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na aday gösterilen milli sporcumuz Bulut Haykır'ın Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılımıyla 19 Haziran tarihinde İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak olan tanıtım toplantısına davet edilmesi ve sporcumuza aylık bağlanması, diğer sporcularımıza da örnek olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 17:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?