7
Mayıs
2024
Salı
VAN

SBS şampiyonu Berfin

VAN'IN SBS BİRİNCİSİ SERHAT İLKÖĞRETİM OKULU'NDAN

Serhat İlköğretim Okulu öğrencilerinden Berfin Macit'in 8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girmeyi başardığı bildirildi.

Soruların tamamını doğru cevaplayan Berfin Macit, okulu ve ailesinin desteği ile başarıyı yakaladığını belirterek sınava hazırlanan arkadaşlarına konuları tekrar etmeli ve ailelerinin desteğini almaları tavsiyesinde bulundu. Ailesi ile birlikte okula gelen, heyecan ve sevincini öğretmenleri ile paylaşan Macit, çok mutlu olduğunu, bu başarıyı üç senelik bir çalışma ile elde ettiğini söyleyerek "Sınava hazırlanırken ailemin ve öğretmenlerimin emekleri büyük. Arkadaşlarım hiç yalnız bırakmadı. Önemli olan çok değil planlı ve programlı çalışmak" dedi.

 - BU BAŞARI SÜRPRİZ DEĞİL

Serhat ilköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz ise, Serhat Eğitim Kurumları'nın genel olarak 'Şampiyonlar Okulu' olarak adlandırıldığını, bu başarıların sürpriz olmadığını daha önceki yıllarda da Türkiye dereceleri çıkardıklarını belirtti. Öğretmen kadrosuyla birlikle öğrencilere sevgiyle yaklaştıklarını, sevginin başarı elde etmede önemli bir rolünün olduğunu belirten Yılmaz, "Van iline Türkiye derecesi kazandırmak bizi mutlu etmiştir . Ayrıca il 2.'si, 5.'si, 6.'sı, 7.'si, 9.'su, 10.'su ve 11.si bizim kurumlarımızdan. Bunlar inşallah artarak devam edecek. Bu başarıda hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin büyük payı var. Öğrencilerin altıncı sınıftan itibaren planlı ve programlı çalışmaları gerekli" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 14:23:01
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 14:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet soydan macit IP: 85.99.137.xxx Tarih : 12.07.2010 12:30:48

berfin abla helal olsun seninle gurur duyuyoruz ....bende senin izindeyim.......inşaallah