5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Seçim hazırlıkları sürüyor

Van İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adnan Yaviç, Van'da 5 mezra dışında kapalı köy yolunun bulunmadığını ifade ederek, seçim günü vatandaşların rahat oy kullanabilmeleri için tüm ilçelerde ekiplerin hazır beklediğini söyledi.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Adnan Yaviç, yerel seçimlerde vatandaşların oylarını kullanabilmeleri için köy yollarının kapanmamasına özen gösterdiklerini belirtti.

5 mezra dışında kapalı yerleşim alanının bulunmadığını ifade eden Yaviç, "Bunlar, Başkale Yukarıdallı köyüne bağlı Şahintepe, Duyum ve Aşağıdallı mezraları, Gürpınar'da Atabinenler mezrası ve Erçiş Sarıkök mezrasının yolları kapalı bulunuyor. Bunların dışında kapalı köy yollarımız bulunmamaktadır. Olası bir kar yağışında kapanacak olan köy yollarımızın açılması için tüm ilçelerde ekiplerimiz hazır olarak bekletilmektedir. Meteoroloji Van Bölge Müdürlüğü'nde aldığımız bilgilerde bu gece bölgede kar yağışı bekleniyor. Bu yüzden İl Özel İdaresi çalışanlarının tüm izinleri durdurulmuştur" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 21:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?