5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Seçim istifaları başladı

SEÇİM İSTİFALARI BAŞLADI

Van Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ebubekir Kaçmaz, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Milletvekili Genel Seçimleri'nde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Van milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Sabah saatlerinde İskele Caddesi üzerinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki makamına gelen Kaçmaz, istifa dilekçesini Müdür Vekili Mustafa Yıldızbaş'a sunduktan sonra kurumu gezerek mesai arkadaşları ile vedalaştı. Kaçmaz, daha sonra Müdür Vekili Yıldızbaş ile birlikte toplantı salonuna geçtiler. Burada kurum çalışanlarına hitap eden Müdür Vekili Yıldızbaş, Kaçmaz'ın yapılacak olan seçimlerde aday adayı olduğu için istifa ettiğini belirtti. Yıldızbaş, uzun süredir kurumda görev yapan idealist bir kişi olan Kaçmaz'ın milletvekili makamında görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Daha sonra kendisini uğurlamak için toplanan mesai arkadaşlarına seslenen Kaçmaz ise, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Milletvekili Seçimleri'nde AK Parti'nden aday adayı olacağı için istifa ettiğini belirtti. Kaçmaz, "Yaklaşık 19 yıldan beri aynı çatı altında görev yaptığım siz değerli mesai arkadaşlarım ile çok sevdiğim ve ömrüm boyunca da sevmeye devam edeceğim böylesi bir kurumdan ayrılmanın üzüntüsü içinde olduğumu belirtmek isterim" dedi.

Mesleki hayatı boyunca hep doğru olanı yapmaya çalıştığını ve doğrunun, haklının ve hakkın yanında olmayı kendine hedef seçtiğini anlatan Kaçmaz, "Bugün kamuoyunda şahsım ile ilgili yapılan yorumlara baktığımızda yaptığımızın doğruluğu kamuoyu tarafından da teyit edildiğini görmek, Van halkı tarafından takdir edildiğinin mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek isterim" dedi.

Salona dolduran kalabalıkla vedalaşan Kaçmaz, daha sonra kurum önünde kadar kendisini uğurlamaya gelen personel ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaçmaz, ardında oluşturulan 6 araçlık bir konvoy ile 19 yıldır görev yaptığı kurumdan ayrıldı.

SEÇİM İSTİFALARI BAŞLADI
SEÇİM İSTİFALARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2011 Pazartesi 13:46:01
Güncelleme :7 Mart 2011 Pazartesi 22:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?