5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Şehit Jandarma İzmir'e uğurlandı

Van'da 3 gün önce 2 askeri aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan ve bu sabah hayatını kaybeden Jandarma Er Ekrem Kaygısız, memleketi Manisa'ya götürülmek üzere uçakla İzmir'e uğurlandı.

Bostaniçi beldesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Jandarma Er Ekrem Kaygısız (21), tedavi gördüğü Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde sabah saatlerinde şehit oldu.

Cenazesi, askeri ambulansla hastaneden alınarak İl Jandarma Komutanlığı'na götürülen Kaygısız için, burada askeri tören düzenlendi. Daha sonra çok sayıda askeri personelin hazır bulunduğu Van Ferit Melen Havaalanı'na getirilen Kaygısız'ın cenazesi, silah arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak SunExpress Hava Yolları'na ait uçakla İzmir'e gönderildi. Kaygısız'ın cenazesinin oradan da karayolu ile memleketi Manisa'ya gönderileceği belirtildi.

Bostaniçi beldesinde 3 gün önce bir grup tarafından izinsiz yakılan Nevruz ateşine müdahale etmek isteyen 2 zırhlı askeri aracın çarpışması sonucu Jandarma Er Ekrem Kaygısız'ın da aralarında bulunduğu 7 asker yaralanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?