2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Şehitler memleketlerine uğurlandı

Van'da meydana gelen trafik kazasında şehit olan 2 uzman çavuş ve 1 askeri cenazesi, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filosu'nda düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderilmek üzere uçakla Ankara'ya götürüldü.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Erciş ilçesine mahkum taşıyan minibüsün kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazasında Uzman Çavuş Gökhan İşler (Isparta), Uzman Çavuş Tuncay Ateş (Adana) ve er Fatih Asrak (Ankara) şehit olmuştu.

Şehitlerin cenazeleri ambulans ile Van Asker Hastanesi'nden Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filosu'na götürülerek bir tören düzenlendi. Törenin ardından şehit cenazeleri Türk bayraklarına sarılı olarak askeri uçağa bindirildi.

Cenazelerin askeri uçakla Ankara'ya götürüldükten sonra memleketlerine uğurlanacağı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 15:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren solmaz IP: 88.230.103.xxx Tarih : 28.05.2008 15:57:00

merhaba ben eren solmaz ben bu kkonuya çok üzüldüüm 3 şehit vermemiz çok üzücü oldu henüz 14 yaşındayım benim babam van/muradiye kaymakamlık yazı işleri müdürü akşam eve malzeme almaya giderken bir batım cezaevi minübüsü adliyenin önünde durmuştu ben arkadaşıma allah allah ddedim acaba ne olmuş herneyse o akşam mhkum çıkarılıp erçişe götürülürken demekl kaza yapmış ben hatta ere selam vermiştim kolay gelsin demiştim sabah kalktığımda haberlerde gördüm çok üzüldüm