5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Şemsibey'de temizlik kampanyası

ŞEMSİBEY MAHALLESİ'NDE TEMİZLİK KAMPANYASI

Van Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Şemsibey Mahallesi'nde geniş katılımlı bir temizlik kampanyası başlattı.

Kampanyaya katılan Belediye Başkanı Bekir Kaya, mahalle halkı tarafından pankartlarla karşılandı. Vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Şemsibey İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Başkan Kaya'ya Okul Müdürü Hüsamettin Nak, kampus yolunun öğrencilerin geçişi için tehlikeli olduğunu belirterek bir üst geçit talebinde bulundu. Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Balbal ise mahalle adına teşekkür ederek, kanalizasyon, yol, su ve mezarlık problemlerinin çözülmesini istedi. Mahallenin su sorunlarının büyük oranda çözülmesine rağmen sıkıntılarının hala devam ettiğini aktaran Balbal, "Bizim mahallemiz yaz boyunca hiç su görmedi. Ama sizin belediye başkanı olmanızdan sonra bizim su sorunlarımız çözülmeye başladı. Yıllardan beridir ilk kez bir belediye başkanı bu mahalleye gelerek sorunlarımızı dinledi.Mahalle adına size teşekkür ederiz" dedi.

Sorunları dinleyen Başkan Kaya, mahallenin sorunlarının çözümüne ilişkin bir çaba içerisinde olacaklarını belirterek, "Su sorunlarının dışında Van'da çözülmeyen bir sorun bırakmayacağız. Su sorununu ise, uzun vadede halkımızın desteği ile çözeceğiz. Suyun bu kadar çok olduğu bir kentte hala tankerlerle su taşınması ayıptır" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kaya, vatandaş ve öğrencilerle birlikte mahalle aralarında çöp toplayarak kampanyanın startını verdi.

ŞEMSİBEY MAHALLESİ'NDE TEMİZLİK KAMPANYASI
ŞEMSİBEY MAHALLESİ'NDE TEMİZLİK KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 15:55:01
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 16:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?