5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

SevenHill Erciş'te mağaza açtı

Van'ın Erciş ilçesinde SevenHill mağazası düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı.

Vanyolu Caddesi'nde düzenlenen törene, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Arslan, SevenHill Doğu Anadolu Bölge Müdürü Volkan Çılbant ile çok sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan SevenHill Doğu Anadolu Bölge Müdürü Volkan Çılbant, mağazalarının Türkiye'nin önde gelen önemli bir markası olarak sektörde başta genç kuşak olmak üzere, her yaşta insana hitap ettiğini söyledi.

SevenHill markasının her geçen gün alanını genişleterek emin adımlarla sektörde hizmet eden büyük bir kuruluş olduğunu da anlatan Çılbant, "Mağazalarımız hem kalite açısından, hem de fiyat ortalaması açısından bir çok özellikleri olan bir kuruluştur. Bay ve bayan olmak üzere her yaştan insanın rahatlıkla yılın dört mevsiminde giyinebileceği ürünleri mevcuttur. Erciş'i araştırdık. Bu pazara ilk olarak bizler girdik. Bundan da mutluluk duymaktayız. Kaliteden ödün vermeden yüksek adet üretimi ve düşük fiyatla Ercişlilere hizmet etmekten mutluluk duyarken, Ercişlileri de SevenHill markasıyla tanışıp bu fırsatı iyi
değerlendirmeye davet ediyoruz. Bu arada, Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir hafta içersinde Iğdır, Doğubeyazıt ve Erciş olmak üzere üç yeni mağaza açılışı gerçekleştirdik. Marka olarak amacımız, 2009 yılında 90 olan mağaza sayımızı 2010 yılında 150'ye çıkartmaktır "dedi.

Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Arslan ise, Türkiye'de dolayısıyla dünyada bir çok mağaza ve şubesi bulunan SevenHill mağazasının Erciş'te de şube açmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bol kazanç dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından mağaza, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Arslan tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. SevenHill Erciş Şubesi'nde 9 personelin çalıştığı ve mağazanın 09.30 ile 21.00 saatleri arasında halka hizmet vereceği kaydedildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 14:45:06
Güncelleme :14 Haziran 2009 Pazar 15:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?